x
Kašpárku, vař!
Kašpárku, vař!

Krátký popis pořadu Kašpárku, vař!
Hruškový koláč se skořicovou pěnou
Šéfkuchař Radek Kašpárek vás ve své show zasvětí do tajů moderní gastronomie
Dlouhý popis pořadu Kašpárku, vař!
Hruškový koláč se skořicovou pěnou

V TV
StaniceDatumČas
Barrandovzítra9.40 - 10.00
Barrandovso 4. 6.9.35 - 9.55

Diskuze k pořadu Kašpárku, vař!
Kuchyne pro...
16.4.14
Anonym
reagovat
Koupime si vysoky rostenec z Argentiny, ktery stoji kg 480,- CZK a maji jej jen na okraji Prahy v Makru (kam nemuze nepodnikatel bez karty chodit nakupovat) a udelame si lehonkou veceri z flambovaneho steaku a konakove omacky...(a pozor, dneska krome nadherne vytuneneho vseho jeste pres to nejede vlak...) Ne ze by me vadilo si udelat veceri za 350,- (to dam za pivo vic), ale abych si kvuli tomu zrizoval pohostinskou zivnost, abych mohl chodit nakupovat do Makra, se mi moc nelibi... :'(
Kašpárku,je mi...
9.4.14
Anonym
reagovat
Vždyť musíš mít nervy na pochodu.Něco tak nešikovného se v TV nevidí.Jenom ti překáží .Ta není ale vůbec k ničemu.Ty jsi profesionál a tohle tě jenom znervozňuje , ty se nemůžeš soustředit a děláš chyby.To nemůžeš dlouho vydržet.Lidi tě přestávají sledovat.Ať ta nula zmizí,jinak tě to odrovná a to by byla škoda.
KAŠÁRKU VAŘ
6.4.14
Anonym
reagovat
LUCKA JE NEŠTĚSTÍ SPÍŠ JE TAM JAKO BÁRBÍNKA NEŽ JAKO ŽAKYNKA CO SE MÁ V POŘADU KAŠPÁRKU VAŘ UČIT VAŘIT.DO KUCHYNĚ GELOVKY URČITĚ NEPATŘÍ.KDYŽ SE JDE UČIT NĚKDO VAŘIT TAK MÁ BÝT NA TO URČITĚ PATŘIČNĚ UPRAVENÝ. A NAVÍC V OLIZOVÁNÍ A VYLIZOVÁNÍ DOBROT PŘED KAMEROU TAKÉ NENÍ ZROVNA PĚKNÉ TO MŮŽE FUNGOVAT U BABIČEK KDYŽ BEČOU DOBROTY A NÉ DO TELEVIZE KDYŽ NA POŘAD KOUKÁ SPOUSTA LIDÍ NEDĚLÁ TO ZROVNA PĚKNÝ DOJEM.NIKDO NENÍ DOKONALÍ JINAK SE MĚ TEN POŘAD LÍBÍ
Vytunenej borec
3.4.14
Anonym
reagovat
co ma vsechno super, perfektni, vytuneny a bombovy (asi na morave jina slova neznaji, tedy krome toho, ze vsechno co ma falicky tvar (asi se s tim ztotoznuji) sklonuji v muzskem rode (okurek, klobas...) a co dela jidla k veceri za 1250,- a jsou toho s bidou dve lzice, si pozval namalovanou husicku s drapy, ze nemuze vzit do ruky ani spetku soli... Jak koukam, je tam dulezita: "Udelame kostky nebo obdelniky?.." "Kostky..." "Tak ja usleham krem na kostky" (urcite je podstatne jiny nez na obdelniky...) Kdyz ted vidim, jak ta slepice drzi ten pytlik na zdobeni, tak je mi uplne jasne, co asi zvlada drzet v tech paratech s nalepenejma drapama...(proc ja kreten radeji nekoukam na ZOOM)
Kašpárku,...
11.3.14
Anonym
reagovat
Naprosto souhlasím. Úžasný koncert Radka Kašpárka jste doplnili o telátko, které dělá z celého pořadu trapný a nejedlý guláš. I kdyby se ji svlíkla, lepší to nebude. Tahle ingredience do Kašpárkovy kuchyně zcela jistě NEPATŘÍ. Už jste to zabili jednou když mu "radil" Martin Zounar. Rettigová
topZpět nahoru
Svátek: Valdemar
logo sipka dolu
exitKlasické zobrazení
Čas
od rána
od 12:00
od nyní
od 17:00
od 20:00
od 22:00