Vše o vaření

Krátký popis pořadu Vše o vaření
S Bárou Vyskočilovou se o jídle, pití a stolování dozvíte všechno, co vás zajímá. Režie: M. Liška
Dlouhý popis pořadu Vše o vaření
S Bárou Vyskočilovou se o jídle, pití a stolování dozvíte všechno, co vás zajímá. Režie M. Liška (Premiéra)
Vše o vaření bude každý všední den zábavnou a srozumitelnou formou přinášet divákům informace, rady, triky a samozřejmě recepty, které jim pomohou orientovat se mnohem lépe ve světě gastronomie.
Pořadem provází Bára Vyskočilová, která se sama chce naučit lépe vařit a dozvědět se o jídle, pití a stolování co nejvíc. "Pojďte vařit se mnou," vzkazuje divákům herečka a... dodává: "Jsem normální ženská, něco uvařit umím a jsem asi tak stejně šikovná jako většina z vás, takže co zvládnu já, určitě zvládnete i vy! Krok za krokem, den po dni, se z nás budou stávat mnohem lepší kuchaři a odborníci na gastronomii, než jsme teď."
S Bárou je každý den ve studiu jeden špičkový kuchař, nebo odborník. Kuchaři se střídají v jednotlivých dílech podle svých specializací. Témata reagují na kalendářní sezonu, aktuální výročí, významné dny, společenské a sportovní události, svátky, pranostiky, tradice, roční období, čas dovolených a cestování.
Vše o vaření je zkrátka televizní gastronomická škola se všemi tipy, triky, záchrannými operacemi a gastronomickou výukou, která ctí sezonu potravin a knihovnu plnou kuchařské klasiky s možnými gastronomickými alternativami.
www.ceskatelevize.cz/vseovareni

Diskuze k pořadu Vše o vaření
Za me hruza....
24.11.14
Anonym
reagovat
Pani kuchari na me pusobi, ze je to tam dost nebavi, ze jsou tam za trest (mozna, ze si jen nesedli se slecnou kolegyni), pořad i ti ucinkujici na me pusobi velice strojene, otravene, nudne a i kdyz se slecna (ktera asi pred timto pořadem neumela ohrat ani parky) se snazi cas vyplnit aĺespon nejakou radoby konverzaci, prijde mi, ze pani kuchari se s ni bavit nehodlaji. Cekala jsem par dilu na zlepseni, nestalo se, posleze jsem cekala, ze pořad stahnou, ale bezi pomerne dlouho dal. Asi se to nekomu libi. Za me teda ne. :-[
hovězí líčka po...
14.11.14
Anonym
reagovat
To jste mě zase dostali - tolik másla do 500 g brambor - odhadem určitě celá kostka nebo možná i více, ale to se v napsaných surovinách na tv obrazovce nedozvíme. A já se ptám proč to tam nebylo napsané? A také mě zaráží, jak moc tuku do jídel dávají tv kuchaři - stále slyším, že jíme moc tučná jídla a nestačím se divit. Ale ono tou kaší (pyré) stejně jen ten talíř umaží, takže to bude vlastně dietní.
Kacenka zase...
23.9.14
Anonym
reagovat
Dneska me Kacenka zase dostala. Na loupani hrasku si prinesla masimku, ale zase se projevil jeji technicky talent. Nejen, ze normalne 'rozpukat' lusky v ruce je rychlejsi nez nejakym strojkem, ale Kacenka si strojek postavila obracene, tak ze namisto aby tam lusky strkala ze smeru, odkud na to vidi (od sebe), tak se tam trefovala jak panic do... (asi kvuli kameram ;-) ) Takovehle vsechny udelatory jsou tak maximalne pro toho priteplalyho Horsta z Telesupaku, protoze zelenina se stejne musi napred predpripravit. Neprekonatelny asi bude ten Easy neco, do ktereho se musi nejprve zelenina nakrajet na kostky aby je krajec mohl nakrajet na mensi kostky... Ale jinak je Kacenka prijemna a porad celkem koukatelny...
Ale jo...
16.9.14
Anonym
reagovat
Pravda, Kacenka sice drzi nuz jak panna ocas (nevim, proc si vsichni radoby kuchari mysli, ze vse se musi delat dranzirakem), ale pozvolna se uci a jak je videt, ma vzdy dokonalou teoretickou pripravu. Jidla sice spis 'na ukazku' nez 'na jidlo', ale porat lepsi, nez 'super vytunenej' Kasparek, ktery ma si pocit, ze bezny clovek, kdyz prijde z prace, si uvari dve lzice neceho, s cim se bude plichtit 2 hodiny a bude ho to stat jako predplatne v zavodce na cely mesic. Uz vidim chlapa, jak prijde z Waltrovky (kdyby tedy jeste existovala) a zena mu da neco pasirovaneho s jednim bramborem a hromadou chrastu pro kozu...
vše o vaření 
24.5.14
Anonym
reagovat
Pořad je bezvadný, i když mi je 68, stále se dovídám něco nového, hlavně ohledně ryb a zdravého vaření, Kuchaři jsou šikovní, moderátorka příjemná,,pohotová a svými jakoby naivními otázkami se dostává k jádru pudla. Podle ní se naučí vařit všechny ženy, Jen tak dál, dívám se ráno i odpoledne.
topZpět nahoru
Svátek: Emil
logo sipka dolu
exitKlasické zobrazení
Čas
od rána
od nyní
od 12:00
od 17:00
od 20:00
od 22:00